Exatlon Romania - eliminare

Exatlon Romania este un concurs cu un format original turcesc, in care se confrunta 10 vedete si 10 oameni obisnuiti. Emisiunea este filmata in Republica Dominicana o tara situata pe o insula in nordul Marii Caraibelor.


Faimosii - echipa constituita din vedete, cum zicea Giani Kirita in primele emisiuni, ca ei sunt vedete ce au campionate in spate si sa li se arate putin respect, dar nu da mana cu adversarii. Un gest de fair-play de care, se pare nu a auzit. O mare aroganta, dar despre aceste pareri, puteti citi in comentariile si recenziile de pe pagina de facebook.

Alege echipamente sportive potrivite!

Razboinicii - echipa din care fac parte oameni obisnuiti sau care practica un sport din placere.
Prima eliminata a fost Rafaela Marcas, o jucatoare de tenis. 
A doua persoana eliminata, tot din echipa razboinicilor e Diana Kovacs, practicanta de judo. 
Interesant ca Ionut, nu a fost nominalizat pentru eliminare. A suferit o accidentare si a stat in spital, afirmand la proba pentru casa si mancare, ca nu are conditie fizica sa alerge pe terenul cu nisip. In concursul cu echipa Mexicului, a ales o strategie buna pentru echipa Faimosii. Deci, sansele sa castige puncte pentru echipa sa, sunt mici. Dar, totusi a fost nominalizata si eliminata Diana, cea care a adus puncte si era apta fizic pentru concurs.
Dar oare in primul meci de fotbal, Giani Kirita ar fi trebuit sa pasesze co echipierului sau ori asa cum a facut a inceput jocul si a si marcat? Urmariti video la minutul 23.20? Sau pentru el, fotbalul e joc individual si nu de echipa!!!
De ce nu se arata, cum se voteaza? De unde stim, ca Diana a primit cele mai putine voturi pentru a ramane in competitie?
Mai mereu echipa Faimosilor este favorizata. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu