Tamplarie PVC Schuco in Suceava

Doresti tamplarie PVC Schuco in Suceava si in judetul Suceava? Alege sa montezi Schuco termopane, pentru ca vei face economii, ce se vor simti inca de cand te muti in noua casa. Stiai ca o casa pasiva, trebuie sa aiba un consum de energie anual de 15 KWh/m2? Caracteristica caselor pasive este:
  1. izolatie termica eficienta
  2. capacitate de izolare a tamplariei
Pentru a obtine aceste rezultate, recomandam ferestre si usi Schuco PVC si aluminiu. Schuco este producatorul german de ferestre, usi si glisante, lider in Europa si specializat in tamplarie din PVC si aluminiu. Produsele pot fi consultate intr-un Schuco catalog si sunt folosite de milioane de oameni din intreaga lume, indeplinind cele mai inalte cerințe de proiectare, confort, siguranta si eficienta energetica.

Vrei sa afli un pret ferestre Schuco? Intra aici si vei afla totul despre tamplaria premium Schuco! 
Executam si montam: sisteme ferestre din PVC, ferestre din tamplarie aluminiu Schuco, ferestre din otel si otel inoxidabil, ferestre pliant – glisante si glisante din aluminiu, feronerie marca proprie pentru ferestre, accesorii de sistem, sisteme usi, toate din seria termopane schuco.
Imbinarea la 90 de grade la usi si ferestre Schuco


Beneficii ferestre PVC Schuco:
Aceste ferestre au izolare fonica si termica superioara. Armatura interioara din otel sau aluminiu ofera o rezistenta ridicata antiefractie pastrand in acelasi timp un aspect placut si modern. Mecanismele de feronerie cu manere blocabile si puncte de inchidere multiple, ofera o modalitate usoara si eficienta de securizare a locuintei. Ferestrele sunt prevazute cu sisteme pentru aerisire, chiar si atunci cand ferestra e inchisa. Se face ventilatie automata (care asigura un aport constant de aer proaspat), prin ventilatoarele integrate, ce asigura ca factorii alergeni (praf, polen, fum, etc) sa ramana in afara locuintei. Tipurile de ferestre din PVC Schuco sunt: Schuco Corona AS 60, Schuco Corona CT 70, Schuco Corona SI 82. Acestea au 5 si 6 camere. La un profil cu o adancime de constructie de 82 mm, coeficientul de transfer termic al ferestrei Uw poate ajunge pana la 0,74 W/m2K. Tamplarie Schuco are o durata de viata indelungata si astfel arata ca noi, dupa multi ani de la montaj, cu un minim de intretinere.
Schüco Corona AS 60
Fereastra Corona AS 60, este un sistem care indeplineste toate cerintele unei ferestre contemporane din PVC. Cu adancimea sa de constructie de doar 60 mm vine ansamblat cu o garnitura de bataie, sistemul atingand valori deosebite la cele mai inguste latimi vizibile.
Schüco Corona CT 70
Sistemul de PVC Corona CT 70, se bazeaza pe un profil cu 5 camere. Principala caracteristica este izolarea termica excelenta cu o latime ingusta.
Schüco Corona SI 82
Sistemul de ferestre Corona SI 82 cu 6 camere, dispune de trei plane de etansare si armarea din otel de 2mm. In acest mod, indeplinesc cerinte economice si se pozitioneaza la standarde superioare unei ferestre pentru o casa cu consum energetic redus.
Avantaje ferestre din aluminiu Schuco:
Ferestrele din aluminiu ofera o gama larga de avantaje, dintre care enumeram: intretinere usoara, protectie, antifoc, antiglont, antiefractie, o izolare termica si fonica deosebita. Sunt disponibile in toate nuantele RAL (tamplarie alba, maro, stejar auriu, moriche, antracit, etc).
Seria Schüco AWS 60 este sistemul de tamplarie aluminiu pret cu ferestre compacte, la care toate componentele provin din aceeasi sursa: profile, feronerie, garnituri si materiale de montaj.
Schüco AWS 70 este un sistem de ferestre pentru exigente crescute, cu numeroase solutii pentru elementele finite. Ofera izolare termica imbunatatita la 70 mm adancime, avand valori Uf de 1,7 W/m²K (latime vizibila 117 mm).
Stiati ca:
Schuco este primul producator de profile PVC care a patentat propriul sistem de feonerie?
Feroneria Schuco este singura care nu rugineste? Schüco transforma feroneria ascunsa, ce are un mare grad la coroziune, intr-un nou standard de piata, pastrand performantele tehnice ale feroneriei aplicate.
Feroneria originala Schuco este singura care nu necesita intretinere speciala?
Se ofera un mecanism compus din elemente tratate electrostatic care se imbina perfect cu elemente din poliamida si astfel creaza un ansamblu unitar ce nu necesita intretinere speciala in timp.
Folosim sticla 4 anotimpuri, float, lowe, satinata, de la producatori lideri in domeniu, cum sunt: Saint Gobain, Olin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu