Beneficii plante medicinale - papadia

Atunci când vorbim despre leucemie, atunci tot ce ne gândim în primul rând, la droguri si chimioterapie.
Dar, în acest articol vă vom spune despre beneficiile rădăcinei de păpădie, și modul în care aceasta poate ajuta oamenii care se luptă cu leucemia.

Comanda online ceai papadie

Conform unor studii recente, rădăcina de păpădie  este un citotoxic pentru trei tipuri de celule umane, aceasta ucigand până la 96% din celulele deja atinse de aceasta boala necrutatoare!
Se pune întrebarea: Oare acest lucru este adevărat? Caroline Hamm a avut un pacient în vârstă, care suferea de o forma foarte agresiva de leucemie. Nu a avut nici un progres, atunci când a fost tratat cu chimioterapie, astfel încât medicul a sugerat să înceapă să utilizeze terapie naturală recomandand rădăcina de păpădie.
Ceaiul de papadie acționează foarte repede și astfel, afectează celulele canceroase, care se dezintegrează intr-un interval de timp de 48 de ore.
Dr. Hamm a contactat un biochimist de la Universitatea din Windsor, care a condus studiul, împreună cu elevii săi, în care au colectat celule sanguine de la 9 pacienți diferiți ce au mancat extract din radacina de papadie. După 24 de ore, celulele canceroase au fost ucise. "A omorât celulele foarte selectiv; el a ucis numai celulele canceroase" , a spus Pandey. "Celulele sanatoase nu mor." 


Proprietățile acestei plante

Alte studii au descoperit ca extractul de papadie poate fi substanta activa eficace impotriva prostatei si cancerul de san.

Acest lucru nu este surprinzător, deoarece extractul din radacina de papadie a fost folosit de secole ca un tratament eficient în medicina populară tradițională.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu