Modulator FM, carkit bluetooth ieftin!

Descopera modulator fm auto cu bluetooth pentru a asculta muzica preferata in timp de conduci. Impreuna cu un carkit bluetooth, are rolul unui handsfree. Am cautat un modulator fm de calitate, care sa asigure in acelasi timp si redarea fisierelor audio de pe stick, dar si preluarea apelurilor, fara a fi distrasa atentia de la trafic si fara a avea neplaceri. Cel mai bun modulator fm, poate fi gasit pe site-ul de reduceri Flanco.ro 




Acest articol este nu numai suport Bluetooth Handsfree pentru apeluri telefonice, de asemenea reda muzica! Adaptarea profesionala de calitate inalta. 
In plus, in timpul conectarii Bluetooth, reda muzica si transmite FM muzica de pe telefon pe sistemul audio al masiniiLa terminare si efectuarea apelului playerul muzical se opreste lasand loc convorbirii si revenind inapoi astfel incat sa nu faci nici o modificare, si sa te bucuri cu usurinta de muzica si handsfree apeluri telefonice in timp ce esti la volan.
Caracteristici modulator fm cu bluetooth pareri

Este reglabil in orice unghi, se potriveste pentru toate tipurile de vehicule, avand frecventa completa a unui transmitator FM. Are digital display, sprijin linie de iesire audio si suport U disc player, format al muzicii MP3, WMA. Reda muzica stereo Bluetooth.
Doresti acelasi produs la un pret mai mic? Il poti comanda de pe AliExpress.com Product - Bluetooth Car Kit FM Transmitter Hands Free Aux Mp3 Player Modulator with LED Display Portable Dual USB Charger Transmissor FM Livrarea este gratuita, folosind serviciul China Post, aceasta avand o durata de 30 - 60 de zile.




1 comentarii:

L-am comandat de aici si a venit cu transpot gratuit. Acest modulator fm, face exact ce zice, reda muzica de pe stick si cand suni sau esti sunat, opreste muzica si poti vorbi fara riscuri. Are butoane de on/off, volum, dar pentru a auzi mai tare in boxe, dau mai tare de la aparat. Am platit cam 6 dolari (25 lei). Sunt multumita de investitie.

Trimiteți un comentariu