Romania - Elvetia

Romania - Elvetia, scor egal 1-1. A fost primul meci din a doua etapa a grupei de la campionatul european de fotbal. Inca din primele minute ale meciului, jucatorii nostri alearga si au o centrare buna marca Torje. Apoi, vine golul lui Stanciu din 11 metri. In meciul cu Franta, am avut un penalty, acum alta lovitura de pedeapsa. Pare bine. Minutele trec, apare o noua ocazie ratata de Sapunaru, dupa care se rupe filmul. Oboseala intervine, dar nu stim care e cauza. In meciul cu Franta, intr-adevar s-a alergat, dar parca au intrat alti 4 jucatori, ce nu evoluase in primul meci. Oare, baietii nostri, nu au luat suplimente alimentare , care din cate stiu eu, au rolul de a te revigora, de a creste masa musculara, de a te face mai rezistent la efort. Oare, de ce l-ati dat afara pe Pompiliu Popescu, medicul nationale in ultimii 20 de ani? Alergau de zici, ca noaptea au lucrat in constructii sau la inundatiile din Paris. In primul 11 nu a existat Stancu, Sanmartean, care sunt jucatori de constructie. Sau antrenorul, i-a convocat pentru a le arata castelul?



Strategia e urmatoare: luam bataie cu Franta, facem egal cu Elvetia si batem Albania. De ce sa nu ne gandim ca batem peste tot. Pentru ca Franta, putea fi batuta, Elvetia la fel, asta e tactica si trebuie urmata.

Keseru, dupa meci: am alergat mult dupa minge si am obosit. Parca sunteti fotbalisti si asta e fotbalul, se alearga dupa minge. Data viitoare, sa-ti iei o bicicleta pentru ca dai din pedale sau sa-ti iei o banda de alergat. La banii tai are un pret ieftin. E mai simplu.

Anghel Iordanescu: Sunt meciuri din 3 in 3 zile si ne-au obosit. Campionatul a inceput de 5 zile si ai nostri, deja sunt obositi!!! Scuze, se gasesc! Costi Mocanu de la PROTV, a dat o idee. Sa vorbim la UEFA, sa puna meciurile saptamanal.

Potrivit strategie, duminica trebuie sa batem Albania.

HAI ROMANIA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu