Brexit

In aceasta saptamana s-a tot vorbit despre Brexit, care este iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Posibil, ca acest subiect sa fie intors pe toate partile, atat in presa scrisa, cat si in cea online.

Cum vor fi afectati europenii, dar cum vor fi afectati britanicii, de aceasta decizie a lor? Lira s-a prabusit atingand valoarea din 1985. Multi au votat pentru oprirea imigrantilor ceea ce inseamna, ca nu stiu pentru ce au votat. Campania pentru acest referendum, a fost plina de minciuni si rautati (asa zic ziarele de la ei). 

aerotravel.ro


Primul ministru, David Cameron si-a anuntat demisia, deci va lasa locul adversarilor sai politici, sa se ocupe de tratate si acorduri cu U.E si sa suporte costurile acestora.

Cu siguranta, ca si romanii care lucreaza in Marea Britanie, vor fi afectati. Fiind aproape vacanta, in primul rand bilete de avion ieftine, vor avea alte preturi.

Desi au trecut cateva zile de la referendum, au inceput sa-si dea seama de urmarile votului si surpriza, ca la noi la referendumul cu 300 de parlamentari, vor ca rezultatele acestuia sa nu fie aprobate. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu