Smartphone Vonino bun si ieftin

Noi, romanii, cautam smartphone ieftin si bun si daca se poate si de firma! Dar cel mai ieftin smartphone, nu are toate caracteristicile pe care le dorim si nu se pot instala multe aplicatii pe un astfel de telefon mobil, pentru ca marea majoritate a telefoanelor ieftine, nu au instalata o versiune  Android compatibila. 



Exista producatorii de telefoane mobile, de exemplu Vonino, care are in oferta sa telefoane de vanzare ieftine, dar in acelasi timp si bune. 

Un smartphone ieftin si performant este ZUN XO. In momentul, in care vrem sa cumparam un smartphone bun si ieftin, cautam caracteristicile telefonul. Acest model este dual sim, are Android 5.1 Lollipop. Compatibil cu retele 2G, 3G, 4G LTE, o memorie RAM de 2 GB si un procesor de 1.3 MHZ. Bateria este de 2150 mAh si este dotat cu o camera de 13 mp. Pana aici, arata bine. Normal, ca ne gandim la pret, pentru ca un telefon mobil Samsung, cu aceste specificatii, urca spre 1500 lei. La acest model, pretul sare putin peste 600 lei. Puteti vedea pretul acestui smartphone, accesand imaginea de mai sus.

Pareri Smartphone ZUN XO

Este un smartphone performant si ieftin, ce a fost proiectat cu gandul la performanta si durabilitate. Impresioneaza de la prima vizionare prin sasiul din zinc cu finisare mata si accente lucioase care sublinieaza liniile fluide de design, capacul spate de culoare negru mat cu finisare semicauciucata si un touchscreen capacitiv cu Dragontrail Glass si Full-Lamination-Arc-2.5D. 

Vonino, comercializeaza si tablete 4G ieftine si performante, iar daca doriti o tableta Vonino impreuna cu un abonament de telefonie mobila, Orange vine in ajutorul dvs cu o oferta pe care o gasiti, accesand https://www.orange.ro/tablete/vonino 

Va recuperati investitia facuta, cumparand un smartphone sau o tableta, castigand bani cu aplicatiile Android

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu