Televizor LED SAMSUNG 3D UE55JU7000, 139 cm (55 inch), Ultra HD 4K - pareri si pret



Alege televizor LED SAMSUNG 3D UE55JU7000, 139 cm, ultra HD 4K, pentru vizionare emisiunilor preferate! Descopera pareri despre televizor led SAMSUNG 3D UE55JU7000, vezi unde gasesti cel mai ieftin pret si afla, care sunt motivele, pentru care ar trebui sa cumperi acest televizor!!!

Peak Illuminator crește intensitatea retroiluminării cu leduri în zonele cu nuanțe deschise ale ecranului. Astfel, când în zonele întunecate apare lumina, precum niște felinare care luminează un peisaj urban, imaginea va fi și mai fermecătoare.

Noul Smart TV de la Samsung se conectează extrem de ușor la dispozitivele mobile, pentru a deschide un întreg univers de distracție și de funcționalități utile, care într-adevăr aduc ceva diferit în viața dvs. Televizorul se trezește odată cu voi, oferindu-vă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă începe ziua așa cum doriți, cum ar fi programul personal și starea vremii. Cu un singur clic, puteți partaja conținut de pe mobil pe marele ecran sau chiar de pe televizor pe smartphone, astfel încât să puteți utiliza dispozitivul mobil în casă fără a renunța la serialul preferat. Este mai ușor de utilizat ca oricând. Funcția Samsung Easy Sharing vă permite să transferați cu ușurință date de la televizor la dispozitivul mobil și invers. 



Acum puteți începe ziua cu o agendă personalizată pe televizorul Samsung, care vă oferă zilnic toate informațiile, despre vreme, stiri politice, sociale si politice pe ecran mare. Televizorul Samsung, se va sincroniza cu alarma programata pe smartphone, va porni automat si stirile necesare pentru o noua zi, va sunt oferite. 

Puterea procesorului Samsung Octa Core face ca televizorul, sa porneasca foarte rapid, permite sa accesați rapid materialele de vizionat și memoreaza ceea ce urmareați pentru a putea relua imediat redarea de unde ati ramas. Fiind atat de puternic, puteti executa simultan mai multe activitați cu usurinta – cautati informații sau materiale de vizionat fără a parasi emisiunea pe care o urmariți. Experiența Smart TV a evoluat considerabil.

Tehnologia Samsung inovatoare Super Resolution Scaling în 4 etape îmbunătățește calitatea transmisiunii emisiunilor TV și filmelor, precum și pe cea a conținutului la cerere și a altor tipuri de imagini. Această înseamnă că, pe lângă faptul că procesează sursele UHD la rezoluția ultraclară 4K, poate chiar să convertească un conținut cu rezoluție redusă până la un nivel de claritate care este aproape la fel ca cel UHD. 

Datorita procesorului Quad Core, televizoarele Samsung va ofera o performanța avansata. Veți observa imediat diferenta: multitasking mai rapid, posibilitatea de a trece instantaneu de la conținut la navigarea web, precum și o interactiune mai cursiva.

Avand o diagonala de 139 de centimetri, acest televizor este potrivit pentru un living, iar cu reteaua LAN Wi-Fi integrat, veti profita de capacitatea sa de a se conecta cu diverse device-uri pe care le detineti.

Recenzie Televizor LED SAMSUNG 3D UE55JU7000 

Acest model de televizor este unul din cele mai performante televizoare Samsung, avand specificatii de top si functii complete necesare pentru locuinta ta. Fiind un tv led este ideal pentru o camera bine iluminata, avand un consum redus de energie si reda imagini clare in culori naturale. 

Cu siguranta este televizorul pe care ar trebui sa-l comandati. Acest televizor are cel mai bun pret la http://www.marketonline.ro/televizoare-led/televizor-led-samsung-3d-ue55ju7000-139-cm-55-inch-ultra-hd-4k-pqi-1300-ultra-clear-panel-dts-quad-core-wi-fi-smart-tv

Alti vizitatori, au fost interesati si de:



1 comentarii:

Un tv led, ce se merita a fi cumparat. Desigur, daca pretul e pe masura bugetului tau.

Trimiteți un comentariu