Laptop Gaming Asus ROG G551JW-CN319D - pareri, recenzii, pret

Laptop Asus ROG G551JW-CN319D - laptop gaming. Doresti  sa stii, daca intr-adevar, se merita sa cumperi acest laptop pentru jocuri? Afla parerile celor ce l-au achizitionat si poti vedea pretul unui laptop gaming Asus, avand procesor Intel® Core™ i7-4750HQ, frecventa procesorului de 2.00GHz, Haswell™, 15.6", Full HD, 8GB, hard de 1TB + 24GB SSD, unitate optica DVD-RW, nVidia GeForce GTX 960M 4GB, sistem de operare Free DOS, Black.




Care sunt specificatiile, acestui laptop de gaming? Laptopul este dotat cu Intel Turbo Boost Tehnology, ce se activeaza cans sistemul de operare solicita cele mai mari performante de la  procesor. Aceasta tehnologie, permite automat nucleelor aflate pe procesor, sa ruleze la o frecventa superioara, redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic. Functioneaza pe sistemele, ce au la baza, procesoarele Intel Core de generatia a III-a si a IV-a, i5 si i7.

Momentan, acest laptop se gaseste de vanzare, doar in oferta celor de la eMag si-l puteti vedea aici.

Laptop Asus din categoria Republic of Gamers (pe scurt ROG), ofera performante ridicate, datorita procesorului puternic si placii video dedicate. Ecranul Full HD IPS, ce are unghiuri de vizualizare de 178 de grade si a tehnologiilor audio de inalta clasa ASUS SonicMaster si ROG AudioWizard, dezvolta un puternic nivel de realism a jocurilor rulate. Zgomotul este redus la maxim si are un sistem de racire foarte eficient. 

Aceste laptopuri Asus, sunt echipate cu o tastatura de tip clichet, iluminate in rosu, iar intensitatea luminii, poate fi reglata in functie de conditiile de folosire a acestui device. 



O prezentare video a acestui laptop pentru gaming, puteti urmari aici



Aveti o prezentare video si in conditiile in care ruleaza un joc.



Aflati pareri si despre:
















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu