Scutere electrice pentru persoane cu handicap

Cauti scutere electrice pentru persoane cu handicap sau carucioare electrice pentru persoane cu handicap locomotor? Venim in ajutorul tau si prezentam cateva modele de scutere, carucioare electrice de vanzare, precum si alte modele din categoria fotolii rulante cum ar fi: carucioare transport cu actionare manuala si carucioare transport cu actionare electrica.


Scuterele electrice medicale sunt destinate persoanelor cu handicap, persoanelor cu dizabilități, cu probleme locomotorii permanente sau temporare, care au nevoie de ajutor pentru a se deplasa. Pot fi utilizate atat in interior, cat si in exterior. Sunt elegante, cu un aspect modern, oferind un real confort utilizatorului dar si siguranta. Sunt dotate cu lumini de semnalizare, ghidonul se poate ajusta. 



Scaun rotile (fotoliu rulant) -  este unul din echipamentele ortopedice frecvent utilizate pentru imbunatatirea mobilitatii, permitand persoanelor cu handicap locomotor sa participe la activitati zilnice, sa acceada la o viata sociala normala. Fotoliul rulant se poate utiliza in interiorul sau exteriorul locuintei, se poate deplasa actionat de utilizator sau ajutat de un insotitor, pe teren plat sau usor accidentat, pe  pante moderate, pe vreme uscata sau umeda, la temperaturi scazute sau ridicate.

Pentru alte dispozitive medicale, cum ar fi dispozitive de mers, scaune wc si dispozitive de baie, ingrijire la domiciliu, produse de ingrijirea sanatatii, orteza, centuri, etc, puteti accesa site-ul PharmaOnline.ro.

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu deconteaza fiecarei persoane cu dizabilitati achizitionarea unui scaun rulant, o data la 5 ani. Daca in ultimii 5 ani nu ati primit un scaun rulant nou prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, aveti acest drept.

Dosarul pe care trebuie sa il depuneti la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru obtinerea gratuita a scaunului rulant trebuie sa contina urmatoarele documente:

Recomandarea din partea unui medic specialist (2 exemplare originale), care este valabila 30 de zile de la data emiterii;
Certificatul gradului de handicap (copie);
Ultimul cupon de pensie (in original);
Certificatul de nastere sau Cartea de identitate a beneficiarului (copie);
Cartea de identitate a asistenului personal (copie).
In urma depunerii acestor documente cererea va fi aprobata, conform legii, in termen de 30 de zile. Decizia pe care o primiti de la Casa de Asigurari de Sanatate este valabila 30 de zile.

Pentru detalii si informatii, ne puteti contacta si la telefon 0727742735!







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu