Concurs Forex

Brokerul XTB, ce actioneaza pe piata bursiera,  a lansat un concurs pe conturi demo cu premii in bani, ce vor fi disponibile pe contul real. Celor ce s-au inscris, li s-a deschis un cont demo alimentat cu 50000 lei, putandu-se face tranzactii utilizand optiunile binare, cat si tranzactii cu stop loss si take profit. 

Premiile sunt 2000 lei, 1000 lei si 500 lei. La un concurs precedent, un concurent a deschis o tranzactie in prima zi a concursului si a lasat-o deschisa, probabil a si uitat de ea. A castigat premiul 3. Toti vor zice, ca a fost norocos. Asa si este, dar totusi trader-ul nu actioneaza dupa "ureche" si instinct. Exista tot felul de indicatori si strategii de tranzactionare, care te ajuta sa-ti maresti veniturile. Este o meserie, ca oricare alta, ce presupune mult studiu, practica etc. Mai jos este printul de tranzactii din ziua de 15.05.2015.


  

Din experienta proprie, va pot spune, ca am tranzactionat mai mult optiuni binare si in momentul in care deschideam o tranzactie, se schimba cursul. Am inceput sa studiez indicatorii, sa urmaresc webminariile si rezultatele apar. Deci, se pot castiga bani frumosi, conditia este sa aveti un cont alimentat, pentru a putea deschide tranzactii cu sume mari si pentru a aplica strategii (o strategie ce da rezultate este Martingale, tratata in articolul ce se poate citi pe acest link). 

Sfatul meu este:


  • inainte de a deschide tranzactie pe contul real, exersati pe un cont demo.
  • aveti rabdare, pentru ca invatand, veti castiga.
  • nu lasati lacomia sa va influenteze.

Spor la tranzactionare!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu