Primavara la eMag

A venit primavara la eMAG care este dinamica si plina de acţiune. Cei de la eMag, s-au gandit că e timpul pentru sport in aer liber. Asa ca s-a pregatit o campanie de promovare a echipamentului complet pentru alergare, pentru fitness, fotbal, baschet sau pentru mers.




Va invitam, sa accesati categoria Sport & Activităţi în aer liber. Aici, pentru voi, cei dornici de miscare, se gasesc produse din subcategoriile Atletism şi alergare, Fitness, Fotbal, Baschet şi Mers care pot aduce confort si o buna stare a sanatatii, pentru ca este exact ca-n reclama, 5 minute de miscare prelungesc viata. Este o perioadă excelentă pentru a achizitiona astfel de produse, aflate acum într-o gamă variată pe eMAG.
Astfel, in perioada calduroasa, se gasesc reduceri de pret tricouri polo, sepci, adidasi de firma, mingi de fotbal si de baschet, pantofi sport, pantaloni scurti, colanti. 
De asemenea, la mare cautare sunt si costumele de treining. Preturile sunt cuprinse intre 40 de lei si 400 lei, depinde de produsul cumparat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu