Mierea de Manuka originala. De unde cumparam produsul original in Romania?

Miere de Manuka originala! Despre miere de manuka, se gasesc multe informatii la o simpla cautare pe Google. Insa, ceea ce vreau sa va impartasesc - din experienta proprie -  cu riscul de a semana a reclama, este  locul de unde putem achizitiona miere manuka cu efecte intr-adevar miraculoase! Am cautat, citit, studiat mult pana cand am decis sa incerc Mierea de Manuka pret din Noua Zeelanda, pentru baietelul meu, care a contactat in maternitate M.R.S.A. sau in termeni mai simpli Stafilococul Auriu Rezistent la Meticilina.

Cumpara miere de manuka MGO 400 +

In primul rand am decis ca pentru el va trebui sa folosesc Miere de Manuka UMF 20+ sau MGO 400 pana la eradicarea bacteriei.  Dupa un “tratament” de 6 luni continuu, exudatul nazal a fost confirmat “negativ” insa bacteria este inca prezenta in organism facand ravagii la cel mai mic virus contactat.  Afla proprietati vindecatoare ale mierii de Manuka!

Miere de Manuka originala!


Mai mult ca sigur, cei care se confrunta cu aceasta situatie, stiu ca ceea ce scriu este adevarat. Nu, nu aveti boli inchipuite, cum incearca uneori medicii sa isi mascheze indiferenta sau chiar incompetenta.  Aceasta bacterie chiar este periculoasa si poate pune viata pacientului in pericol mai ales daca a fost contactata in urma unei interventii chirurgicale sau de un nou-nascut. Este bine de stiut ca Mierea de Manuka beneficii nu poate fi administrata copiilor sub varsta de un an sau persoanelor alergice la miere.



Noi am folosit-o fara probleme de cand am descoperit diagnosticul real al fiului meu, de la varsta de 2 ani si 10 luni. La acea vreme am gasit doar un site care comercializa aceasta miere si, neavand de ales am comandat un borcan de 500 g Miere de Manuka UMF 20+ (Golden Hills) cu suma de 260 RON. Ulterior a aparut si concurenta, binevenita de altfel.  Insa mare atentie!  NU TOATA MIEREA DE MANUKA PARERI ARE  POTENTIAL  ACTIV.  Pentru a fi eficienta, trebuie sa alegeti o miere cu UMF (Unique Manuka Factor) de cel putin 10+, sa aiba numar de licenta (care este scris pe eticheta borcanului) si sa provina de preferinta din Noua Zeelanda sau Australia, acestea fiind locurile unde cresc arborii de Manuka. Deci, originea mierii de Manuka din Noua Zeelanda sau Australia este decisiva!


  • http://www.healthpost.co.nz/superfoods-and-organic/superfoods/manuka-honey
  • - deasemeni exista Comvita, insa este foarte scumpa si Golden Hills -  http://manuka/lista-produse/categorie/MIERE-MANUKA-UMF-18/20/22/33. Cu siguranta au mai aparut si vor mai apare multe site-uri  care sa comercializeze Miere de Manuka avand in vedere ca popularitatea datorita beneficiilor ei, este in continua crestere; sunt fericita ca am descoperit-o si nu mai intoxic organismul copilului meu cu antibiotice care de multe ori ajungeau aproape de suma platita pe un borcan de Miere de Manuka!
         Miere de manuka la un pret ieftin, gasiti si-n magazinul online de produse apicole viataverdeviu.ro/miere-de-manuka-in-farmacii, precum si alte produse pe baza de miere de manuka: pasta de dinti cu miere de manuka, crema de maini si unghii
    Descopera miere si produse apicole pret accesibil de la republicabio.ro/miere-manuka-plafar
    Aici, gasiti si alte produse apicole, benefice pentru sanatatea ta si a copilului tau. O cura cu polen crud sau laptisor de matca este benefica pentru imunitatea ta!

    Vreti sa aflati, mai multe detalii despre beneficiile produselor din catina? Acest articol, va poate fi de ajutor.



    Informatii despre miere manuka!


    1. Pareri (rewiev-uri) si preturi gasiti pe amazon
    2. Descopera de ce mierea manuka este speciala pe https://www.manukahealth.co.nz/en-NZ/manuka-honey
    3. Certificate pentru aceasta miere gasiti pe https://www.manukahoney.com/testing-for-authenticity
    4. Site-ul oficial al asociatiei din Noua zeelanda - https://www.umf.org.nz
    5. Alte informatii de pe wikipedia




    Ati aflat unde se gaseste mierea de manuka ieftina si buna in Romania!


    1. Vezi la ce e folositor cardul Revolut!
    2. Reduceri telefoane de Black Friday!
    3. Tu stii proverbe despre carte si lectura?
    4. In anotimpul rece ai nevoie de pantaloni caldurosi!

    16 comentarii:

    Buna ziua ! am o fetita de 1an si 6luni cu stafilococ auriu,.as vrea sa-i cumpar miere de manuka, dar nu ma pot hotara cu ce concentratie.As vrea sa va intreb cea de UMF20+, MGO 400, care se vede si in poza , nu este prea puternica? si de la care firma sa cumpar? tare as vrea sa fie buna! Multumesc

    Buna ziua, la un an si 6 luni eu as merge pe o concentratie de 15 UMF cam 3-6 luni cate o jumatate de lingurita dimineata (30 de min inainte de masa); personal am descoperit mierea de manuka cand baietelul meu avea 3 ani deci am inceput cu 20 UMF pe o perioada de 6 luni. De atunci am facut cam 3 cure in functie de finantele disponibile...momnetan ca pret am observat ca site-ul Vegis are cele mai bune preturi pt ce as opta eu, respectiv Manuka Helth; prima cura a fost cu Golden Hills insa treptat pretul a crescut si am incercat sa gasesc o varianta mai ieftina dar cu aceleasi rezultate bune; deci nu pot recomanda decat ce am incercat noi si am vazut schimbari in bine (inclusiv pe buletinele de analize :) ). Alimentatia cat mai naturala este baza (eliminarea sucurilor din comert, dulciuri, produse semipreparate, etc). Usturoiul, ceapa, lamaia, lime, ghimbir, radacina de patrunjel/telina/morcov, sfecla rosie, varza kale, seminte de chia, nigella; uleiul de oregano, cimbru, masline extravirgin; kefir (ciuperca Tibetana)...sunt cateva din "minunile" lasate de D-zeu pe pamant (pe care eu le-am ignorat atata timp..) ce le-am "descoperit" de cand am aflat ca de fapt infectiile repetate si imbolnavirile lunare ale baietelului meu au la baza MRSA luat din maternitate...mentionez ca 2 ani de zile i-am administrat toata gama chimicalelor recomandate de "medicii specialisti", abia cand mi s-a spus ca nu au ce sa ii mai faca am inceput adevarata educatie in materie de sanatate! multumim lui D-zeu, avem 591 de ZFA (zile fara antibiotic!). Doamne Ajuta!

    Buna! Am 25 de ani si ma confrunt cu o infectie vaginala cu E. Coli, gastrita pe baza de stres si dureri in gat (nu mi-a iesit nimic la exudatul faringian). Ce concentratie ar trebui sa folosesc si cum si cat se face cura cu miere de manuka? Multumesc!

    cred ca e f buna mierea, dar reactii adverse nu are? nu as vrea sa repar una si sa dau peste alta

    Lucia, multumesc pentru timpul acordat acestui articol. Mierea de manuka, fiind un produs natural, nu are reactii adverse.

    Am un baietel de 5 ani si jumatate si face foarte des pneumonie. Ce concentratie imi recomandati si pe ce perioada, precum si cantitatea pe care trebuie sa i+o administrez.

    Buna ziua! Si noi am contactat Stafilococ Auriu MRSA din maternitate la naștere (eu si fetița mea). Din a 7-a zi de la nastere am început cu antibioticele:( Acum are 3 ani si 3 luni si mi-a recomandat cineva aceasta miere. Am comandat un borcan de 1 kg de miere pe care o recomandați Dvs. UMF 20+ de pe Vegis.ro, însă cei de pe site nu m au putut ajuta in legătura cu modul de administrare. Am înțeles ca ați făcut o cura de 6 luni. Ce cantitate de miere i-ați administrat zilnic? Va mulțumesc si multă sănătate!

    Puteti lua o jumatate de lingurita dimineata, apoi treptat luati si seara, dar cu jumatate de ora inainte de a manca. Sa tineti cat mai mult in cavitatea bucala sau sub limba. Dvs puteti lua o lingurita.

    Buna ziua! Mi-a iesit pozitiv stafilococul auriu la exudat faringian si as vrea sa incep o cura cu miere de Manuka. Intrebarea mea estee cat timp ar trebui sa il administrez si de cate ori pe zi. Precizez ca am 23 de ani. Multumesc frumos !

    Va rog frumos spune ti misi mie ce miere de manuka imi recomamdati si cum sa o iau am 17 ani si o imunitate scazuta,va multumesc

    Buna ziua am băiatul de 11 ani si are streptococ puteti sa imi spuneti daca e buna mierea manuka?

    Buna ziua!Stie cineva dc este ok la gust?Fetita nu prea accepta orice.

    Bună ziua!copilul meu are 11 ani și are stafilococul auriu în nas iar eu am helicobacter pilory, ne puteți ajuta ?aș vrea să comand miere de manuka dar nu știu de care

    Buna am 28 de ani si mi sa descoperit bateria Helicobacter Pylory ce miere de Manuka îmi recomandați..?? Va multumesc..

    Buna ziua. Pentru stafilococ coagolazo negativi este eficienta? Multumesc

    Trimiteți un comentariu