Produse cosmetice de la Marea Moarta

Situata la 417 metri sub nivelul marii, Marea Moarta este zona amplasata la cea mai mica altitudine, apa acesteia fiind extrem de bogata in vitamine si minerale.

Primele cercetari ale proprietatilor apei din Marea Moarta au fost initiate in anul 1778 de catre Lebuazia. El a analizat pentru prima data compozitia apei din Marea Moarta.
In anul 1818 Gi Lusak a publicat o alta descriere a compusilor chimici ai apei marine din Marea Moarta.

Prestigioasa revista « Nature » a publicat un articol important bazat pe studiile lui Elazar Wolkani, care demonstreaza ca există viata in Marea Moarta. El a folosit pentru prima data un submarin pentru cercetarea adancurilor Marii Moarte.

Proprietatile benefice ale mineralelor de la Marea Moarta sunt renumite de pe vremea faimoasei regine Cleopatra, care a facut cunoscute virtutiile lor in tratamente de infrumusetare.

Marea Moarta este un loc special, avand cea mai redusa altitudine si cea mai mare salinitate a apei marine. Zona Marii Moarte este un adevarat centru de sanatate. Acolo se pot face bai in apa marii si in izvoarele termale, tratamente cu namol sau expunere la soare, cu un nivel foarte redus de radiatii UV.

Bio-Cosmetics.ro


Continutul de saruri si minerale al apei este 33% (oceanele au doar 3%). Compozitia de minerale din Marea Moarta ajuta la metabolismul celular avand un rol in regenerarea celulelor si acţioneaza ca un bun dezinfectant, indepartand substantele daunatoare pielei.

Namolul de la Marea Moarta, imbogatit cu minerale naturale, insanatoseste si regenereaza pielea. Faciliteaza reinnoirea celulara si previne imbatranirea pielii, stimulează circulatia sanguina, creste concentratia de oxigen si intareste epiderma. Datorita regenerarii celulare, pielea si parul devin stralucitoare si hidratate.

Namolul este ideal pentru toate tipurile de piele si se adreseaza multor probleme de sanatate, fiind eficient in afectiunile autoimune.

Marea Moarta este locul cu cea mai joasa altitudine, 417 de metri sub nivelul marii. Este singurul loc care reuneste cele patru elemente ale vietii: Foc, Aer, Apa, Pamant. Fiecare element are proprietatile sale unice de vindecare.

Ce simbolizeaza fiecare?




Focul reprezinta soarele. Stim cu totii ca soarele este periculos si poate cauza melanom. Insa soarele din regiunea Marii Moarte este sanatos pentru piele, deoarece nivelul Marii este foarte scazut, iar razele trebuie sa calatoreasca mai mult pana ajunga la piele. Acesta este motivul pentru care soarele nu arde pielea, fiind ideal nu numai pentru bronz, ci si pentru vindecare. Expunerea la soare ajuta la vindecare psoriazisului.





Pamantul reprezinta solul argilos, namolul negru care se afla pe plaje. Acest namol are proprietati medicinale si cosmetice, tratamentele avand rezultate evidente si vizibile. 



http://profitshare.ro/l/641805



Aerul. Este dovedit ca aerul de la Marea Moarta este saturat cu 6% mai mult oxigen decat in mod obisnuit. Acest mediu este prielnic celor cu afectiuni pulmonare. Pacientii care sufera de fibroza chistica vin din intreaga lume sa se trateze in cadrul unei tabere de iarna, iernile de la Marea Moarta fiind blande si aerul avand mai mult oxigen. De asemenea, aerul contine bromura relaxand sistemul nervos.



Apa. Când vorbim despre apa este important sa stim că exista trei tipuri de apa: apa din Marea Moarta, apa minerala termala si apa minerala de baut - Ein Gedi. Apele Marii Moarte sunt foarte sarate, cu o concentratie de 350 g sare pe litru, si contin 27 de minerale diferite. De aceea in Marea Moarta corpul poate pluti cu usurinta, fara a folosi alte elemente. In bazinele special amenajate se poate beneficia de hidroterapie, iar pe plaja sunt doua locuri cu izvoare minerale termale, bogate in sulf.

Detalii despre produsele de la Marea Moarta, gasiti in magazinul online.

Despre DSM (Dead Sea Minerals)

Linia de produse DSM, creata de oamenii de stiinta de la Mon Platin, Israel, este conceputa pentru toti cei care apreciaza rolul naturii in ingrijirea adecvata a pielii.

Alcatuite din namolul si mineralele unice care se gasesc doar in Marea Moarta, produsele DSM va invita sa experimentati in intimitatea casei dumneavoastra, preparate ce combina acest deosebit dar al naturii cu tehnologia sofisticata si cu cea mai avansata si actuala stiinta din lumea cosmeticelor.

Fiecare produs Mon Platin este supus unor proceduri stricte de control al calitatii, ceea ce reflecta angajamentul continuu al companiei pentru a crea superbe produse pentru sanatate si infrumusetare.

Mon Platin – alegerea ta Naturala.


Despre Marea Moarta
Marea Moarta, situata la cel mai jos nivel de pe pamant, este renumita inca din vremurile proorocului Ilie. 
Apreciata de mii de ani pentru calitatile sale remarcabile, Marea Moarta este o sursa unica de sanatate si frumusete.

Ascunse in adancurile sale se gasesc concentratii dense de minerale care s-au acumulat pe parcursul a milioane de ani.

Mai bogata decat orice alta sursa naturala din lume, diversitatea minerala din Marea Moarta include mari cantitati de potasiu, sodiu calciu si cloruri.
Inca din cele mai vechi timpuri, faima Marii Moarte a atras nenumarati vizitatori din toate colturile lumii. Cu totii au beneficiat de proprietatile sale aducatoare de sanatate si de efectele de infrumusetare pe care le are asupra pielii.

Insasi Cleopatra folosea uimitorul namol negru colectat din Marea Moarta pentru marirea venelor capilare si, implicit, cresterea fluxului sangvin atat din motive medicale, cat si estetice.

Chiar daca numele nu sugereaza asta, Marea Moarta este un izvor de prospetime si viata prin intermediul ingredientelor din apa, considerate de multi experti ca fiind una dintre cele mai bune resurse naturale terapeutice.

Iata cateva din aceste minerale si beneficiile pe care ni le aduc ele:

1. Magneziul ajuta la vindecarea rapida a tesutului lezat, imbunatateste metabolismul celulelor si protejeaza membranele acestora

2. Potasiul echilibreaza umiditatea pielii si regularizeaza contractiile muschilor. Previne acneea

3. Calciul ajuta la curatarea porilor si  regleaza permeabilitatea membranei celulei. Este esential in curatarea ranilor si prevenirea infectiilor

4. Sodiul ajuta la hidratarea pielii si la relaxarea musculara. Incetineste imbatranirea pielii

5. Zincul are proprietati anti-acneice, ajuta la vindecarea ranilor si faciliteaza regenerarea celulelor ceea ce confera pielii un aspect tineresc

6. Sulful cunoscut si sub denumirea de mineral terapeutic, actioneaza ca si dezinfectant natural si agent antibacterian, fiind foarte eficient in tratarea acneei.

7. Clorul este esential in pastrarea echilibrului alcalin si acid in corp si pentru metabolismul celulei

8. Iodul imbunatateste functionarea glandei tiroide si ajuta la functionarea corecta a celulei prin echilibrarea nivelului de apa necesar pentru metabolism. Ajuta la vindecarea ranilor

9. Bromul are proprietati anti-inflamatoare si de curatire, ajuta la relaxarea musculara

10. Manganul ajuta la producerea de antioxidanti si imbunatateste micro-circulatia

Pe langa cele mentionate mai sus, exista si alte minerale, cu un efect la fel de benefic asupra pielii si nu numai. Nu uita ca Marea Moarta este marea cea mai bogata in minerale din lume. Exista foarte multe afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul sarii, namolului, cat si a produselor obtinute din acestea (de exemplu:  dureri si mancarimi ale pielii, inflamatii ale articulatiilor, psoriasis, eczeme, probleme respiratorii).



Mon Platin Professional - Alegerea ta Naturala

Oamenii au avut totdeauna grija de parul lor - de aspectul, culoarea, forma, lungimea, volumul, textura, flexibilitatea, stilul si mai ales sanatatea. Parul spune foarte multe despre noi.

Coafarea este arta experta de a combina dorinta clientului pentru un anumit tip de aspect, personalitatea si temperamentul sau , impreuna cu caracteristicile specifice tipului sau de par. Indiferent daca rezultatul dorit este un nou look, o schimbare de imagine, o surpriza obraznica sau o mentinere a elegantei, stilistii sunt nevoiti mereu sa ajusteze preferintele clientului cu realizarea acestui vis vizual in cadrul parametrilor dati. Aceasta este o sarcina care necesita o mare intuitie si o empatie speciala cu oamenii, o capacitate buna de a asculta si de intelegere a clientului si a dorintelor acestuia, asociata cu bune aptitudini tehnice, incredere, expertiza si experienta profesionala.
MON PLATIN PROFESSIONAL ofera stilistilor o gama de incredere si completa de produse pentru a ajuta in atingerea obiectivelor profesionale si a le mentine pe termen lung.
Produsele MON PLATIN sunt elegante, actualizate continuu si garantate sa produca rezultate optime. Acest catalog a fost realizat pentru sutele de mii de clienti din cele 39 de tari din intreaga lume unde ele sunt distribuite, spre satisfactia stilistilor si a clientilor deopotriva Il lansam impreuna cu dragostea noastra si urarile noatre de bine pentru un par frumos si sanatos.
Familia MON PLATIN PROFESSIONAL


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu